Skip to main content

Alltank fortsätter att utveckla sin verksamhet i Östersund och Jämtland. Under första halvåret 2019 kommer Alltank AB tillsammans med Bragator Hus och Mark AB bygga nya lokaler i Lugnviks industriområde i Östersund. De nya lokalerna kommer att ligga på Nifsåsvägen 9.

De nya lokalerna kommer vara anpassade för Alltanks butik och lagerverksamhet och skapa än bättre förutsättningar att växa på marknaden.
– Vi vill skapa en plats där både våra kunder och samarbetspartners ska trivas när de besöker oss. Att besöka Alltank ska vara såväl en upplevelse som en bra affär för våra kunder, säger Markus Sundström, vd på Alltank.

Erica Jonsson, marknadschef med placering i Östersund fyller i.
– Placeringen i Lugnviks industriområde passar vår verksamhet väldigt bra, det är nära våra kunder och enkelt att ta sig till och från. Dessutom kommer de nya lokalerna ligga i linje med vårt hållbarhetsarbete genom att vara en energisnål fastighet.

Alltank har ett stort fokus på hållbara produkter i såväl sitt butikssortiment som drivmedelsprodukter mot främst tung trafik. På Alltanks drivmedelsstationer tankar du alltid med minst 35% CO2-reduktion och möjligheten finns att köra helt klimatneutralt.

Byggnationen och utvecklingen av de nya lokalerna kommer att kunna följas via Alltanks sociala medier.

Lokalerna kommer att byggas och ägas av Bragator Hus och Mark AB som gör en satsning på energisnåla och hållbara fastigheter.
– Vi är ett lokalt företag som värnar om Östersund och Jämtland. Det är därför viktigt för oss att hitta en hyresgäst som jobbar med hållbarhet och är långsiktiga i sina satsningar, säger Tomas Holmstrand, vd på Bragator.

För ytterligare information kontakta
Markus Sundström, vd Alltank AB, 070–2595181
Erica Jonsson, marknadschef Alltank AB, 070–6658573
Tomas Holmstrand, vd Bragator Hus och Mark AB, 070–3284168