Skip to main content

Om företaget

Alltank – en del av Sundfraktgruppen

Sundfraktgruppen består av bolagen i koncernen samt delägarnas anslutna fordon och företag. Totalt består gruppen av över 180 bolag och mer än 500 sysselsatta personer. Vi på Alltank AB är tio av dem.

Läs mer om Sundfraktgruppens vision och affärsidé och organisation på sundfrakt.se.

Om Alltank

Alltank AB är ett dotterbolag till Sundfrakt AB. Alltank är delägare i TRB Sverige AB samt Certifierad Återförsäljare åt Preem AB.

Vår verksamhet innefattar försäljning av diesel, bensin, eldningsolja, smörjmedel och andra kemtekniska produkter. Vid flera av våra anläggningar kan du tanka AdBlue och på vår anläggning på Norra vägen i Sundsvall finns även spolarvätska direkt ur pump. Vi arbetar ständigt med att bredda vårt utbud och etablerar därför mer hållbara dieselprodukter som HVO på våra stationer. Totalt driver Alltank ett 40-tal anläggningar som är placerade, lätt tillgängliga för tankning, i Västernorrland och Jämtland.

Vi har ett eget kontokortssystem som medför enkel och bekväm tankning av drivmedel. Vårt kontokortssystem är anslutet till TRB Sverige AB:s rikstäckande system, vilket ger dig som kund tillgång till över 100 försäljningsställen över hela landet.

Hos Alltank har du som yrkestrafikant och privatperson möjlighet att tanka lokalt på din ort. Hos oss är alla välkomna.

Vår försäljning

Vi bedriver försäljning och leverans av våra produkter inom framförallt tre områden.

Bulk

Bulkleveranser är leveranser som sker direkt till kundens cistern med tankbil. Vi har genom vår transportör Sundfrakt en flexibel och trygg logistik och kan därför hjälpa våra kunder med en snabbt och kvalitativ leverans.

Om kunderna befinner sig utanför vårt ordinarie transportområde löser vi leveranserna genom att anlita någon av våra samarbetspartners runt om i landet. Vi försöker alltid hitta en lösning för våra kunder.

Kontakta oss på 063-10 91 08 för mer information och beställning.

Butik & lager

Vi driver butik & lagerförsäljning i Sundsvall, Örnsköldsvik, Östersund och Hoting. Vid dessa försäljningsställen säljer vi framförallt våra emballerade produkter och tillbehör. Kontakta oss för mer information om vårt produktutbud. Våra butiker har öppet vardagar kl. 7:00-16:00 Alla är välkommen in!

• Sundsvall, Norra vägen 12
• Örnsköldsvik, Maskingatan 1
• Östersund, Nifsåsvägen 9B
• Hoting, Storgatan 42

Tel: 060-18 01 80
Butik och beställning: 063-10 91 08

Stationer

Vi bedriver försäljning av drivmedel via ett 40-tal TRB-anslutna anläggningar. Anläggningarna är byggda och placerade så att de ska vara lätta att komma åt för tung trafik. Eftersom våra kort är anslutna till TRB:s stationsnät så kan de användas för tankning på över 100 tankstationer över hela landet

Medarbetare
Allmänna Villkor
Stationer
Jobba hos oss 
Besök Sundfrakt.se för lediga jobb
Sponsring
Besök Sundfrakt.se för information
Kontakt